Previous slide
Next slide

REKLÁMAJÁNDÉK

Mondd, mire van szükséged, én pedig segítek abban, hogy a legjobb áron kapd meg azt! Legyen szó reklám, repi vagy ajándéktárgyak beszerzéséről, nyomdai szolgáltatásokról, termékek emblémázásról, megversenyeztetem az árakat, körbejárom a lehetőségeket és Neked már csak a legjobb és a Creable már csak a leghatékonyabb opciót ajánlja ki Neked. Az se baj, ha nincs ötleted, közösen kitaláljuk és megvalósítjuk az elképzelést. Azt is mondhatjuk, hogy én vagyok a kalauz a végállomás és a repiajándékok között.

termékek

Néhány elkészített Creable termék az eddig megvalósult ötletekből és emblémázott céges repiajándékokból.

SZOLGÁLTATÁSOK

A megszokottól az egyediig

Együtt gondolkodva az ügyféllel, segítek kitalálni

Egyediesítés, emblémázás

A választott termékek mindegyike egyediesíthető, a technológiától függően (UV nyomás, lézergravírozás, szitanyomás, transzfernyomás).

Látványterv készítése

Ha nem vagy biztos a választott termék kinézetében, úgy kérés esetén látványtervet is tudok küldeni az adott termékről.

Versenyképes ár

Körbejárom a lehetőségeket és megversenyeztetem az árakat, hogy a legkedvezőbb lehetőséget ajánljam ki Neked.

rólam

A közel 20 éves munkatapasztalatnak és kiépített kapcsolatrendszernek köszönhetően költséghatékony és kreatív megoldásokat tudok javasolni. A feladatom, hogy eligazítsalak a repiajándékok szerteágazó útvesztőjében és a lehető legrövidebb idő alatt megtaláljuk a számodra ideális terméket árban és minőségben egyaránt. Olyan nyomdai partnerekkel dolgozom együtt, akik a korszerű gépparkkal és nyomdai technológiával rendelkeznek, így a reklámajándékok valamint a nyomtatott termékek magas minősége garantált! A szakma szépsége, hogy minden ügyfél más, minden megrendelés egyedi és ez teszi olyan különlegessé a szakmát. KEedvenc kérdéseim egyike: „Mikorra? Tegnapra!”, ha időutazással még egyelőre nem is, de a gyorsaságommal megoldom, hogy minél hamarabb az e-mail fiókodban legyen az ajánlat.

ajánlatot kérek

REFERENCIA

KAPCSOLAT

Creable Kft.

Székhely: 2112 Veresegyház, Berkenye utca 2/D.

Adószám: 29223279-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-212655

Papp árpád